~ GRATIS BEZORGD IN NL & 15% KORTING MET CODE 'GOODMOOD15' ~

Over Iris


Eten is al jaren een grote passie van mij. Overal ter wereld waar ik mag komen ben ik altijd geïnteresseerd in de verschillende soorten groenten, fruit, kruiden,bereidingen en gerechten. De variatie in kleuren, vormen en smaak intigreren mij enorm! 

Dit is ontstaan in mijn studententijd, toen ik werd aangewezen op mezelf en mijn eigen kookkunsten. Dat bracht me bij de plaatselijke groenteboer en op de vrijdagse markt, waar de marktmannen mij lieten zien wat voor mooie nieuwe producten ze hadden.

Vanuit mijn grafische en fotografische achtergrond heb ik mijn twee passies eindelijk weten te verenigen: voedsel vastleggen op beeld, zowel fotografisch als illustratief. Het resultaat hiervan heb ik gebundeld op mijn webshop Prints by Iris.
Wat je hier vindt zijn prints gemaakt met als onderwerp voedsel, in de puurste vorm, maar wel in een verfrissend en gewaagd jasje. De niet te proeven smaak van de producten verwerk ik in deze ‘fingerlicking’ prints.


Mijn stijl is ontwikkeld van minimalistisch en vrouwelijk tot gewaagd en kleurrijk. Maar het belangrijkste is dat de groente, het fruit of een ander ingrediënt centraal staat en met zorgvuldigheid en veel liefde is uitgevoerd. Ik hou ervan om mijn twee liefdes (fotografie en illustratie) uit te voeren in frisse, sprankelende, kleurrijke, maar wel stijlvolle prints voor in jouw interieur.


Mijn motto is dan ook ‘good food (on the wall) is good mood’

Ontdek vandaag jouw good food in de webshop.
Alle prints


Liefs