~ GRATIS BEZORGD IN NL & 15% KORTING MET CODE 'GOODMOOD15' ~

Bestellen & Verzenden

 

Hoe verzend je en wat kost het?

Losse art prints worden verzonden in een kartonnen envelop.
Ingelijste prints worden in lagen noppenfolie gewikkeld en verpakt in een speciale kartonnen doos. Art prints passen niet door je brievenbus aangezien ik ervoor kies om pakketten te gebruiken die je bestelling ongedeerd houden. Elk pakket wordt verzonden met een track & trace code.

Verzendkosten per land:
Nederland: gratis verzending
Duitsland, Luxemburg, België: € 13,00 verzendkosten

 
Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Ideal (Mollie), Apple pay, Google Pay, Paypal, Bancontact, Visa, Mastercard, Maestro, Amex, Shop pay en binnenkort Klarna.
 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Ik verzend jouw bestellingen binnen 48 uur van maandag tot en met vrijdag.
 

Bestelling volgen

Na verzending ontvang je een e-mail met je trackinggegevens. Controleer je spam-map als je geen e-mail hebt ontvangen. Ook geen e-mail in je spam-map? Stuur een e-mail naar irisringeling@icloud.com met je bestelnummer en ik e-mail je de trackinglink van je zending. 
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Nederland 1 - 2 werkdagen na verzending
België, Duitsland, Luxemburg. 2 - 5 werkdagen na verzending
 

Mijn pakketje is er nog niet? 

Komt jouw pakket niet aan of wordt je ongeduldig, neem dan contact met mij op via irisringeling@icloud.com. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden.
 

 Wat als een item is beschadigd?

Controleer jouw items als ze zijn aangekomen. Mocht je een beschadigd artikel ontvangen, stuur dan een e-mail naar irisringeling@icloud.com met een foto van je beschadigde artikel(en). We zullen de beschadigde goederen opnieuw verzenden (verzendkosten zijn voor onze rekening) of deze items terugbetalen.
 

Return Policy

Alle andere artikelen die op www.printsbyiris zijn gekocht, worden binnen 30 dagen na ontvangst volledig terugbetaald. De goederen moeten ongebruikt en in dezelfde staat als bij ontvangst en met de originele verpakking worden geretourneerd.
Zorg ervoor dat je een traceerbare verzendmethode gebruikt. Ik ben niet verantwoordelijk voor verloren pakketten.

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen vanaf de dag waarop jij je bevind te retourneren;
a) als je het item hebt ontvangen, b) als je het laatste artikel van een bestelling ontvangen met afzonderlijk geleverde artikelen.
Als je je bestelling wilt retourneren, moet je dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten en de artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Je kunt jouw aankoop niet ongedaan maken door alleen de ontvangst ervan te weigeren, maar je moet mij eerst duidelijk informeren via irisringeling@icloud.com. Je kunt het artikel of de artikelen terugsturen naar Prints by Iris:
Prints by Iris
Orteliuskade 21-1hoog
1057 AC Amsterdam

Jij bent verantwoordelijk voor alle verzendkosten, tenzij jouw artikel is beschadigd. De artikelen en hun staat zijn jouw verantwoordelijkheid tot het moment dat ik ze heb ontvangen. Ik kan beschadigde of gebruikte producten niet terugbetalen. Ik stuur  je een e-mail om te bevestigen dat je retourzending is ontvangen en dat de terugbetaling is verwerkt. Jouw terugbetaling (minus verzendkosten) wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat jouw terugbetaling op je bankafschrift verschijnt.