~ GRATIS BEZORGD IN NL & 15% KORTING MET CODE 'GOODMOOD15' ~

Veelgestelde vragen

Maak je ook prints of series op maat?

Ja. Dat doe ik graag. Wil je een speciale print voor je geliefde, een serie aan de muur voor in je restaurant of wil je een exclusieve serie verkopen op jouw webshop. Dit is mogelijk. Wil je hier meer over weten, stuur mij dan een mail naar irisringeling@icloud.com


Wat zijn de precieze formaten van de prints?

De formaten van de illustraties zijn:

A4 = 21,7 cm x 29 cm
A3 = 29 cm x 42 cm

De formaten van de foto's zijn:

20 cm x 30cm
30 cm x 45 cm

 

Op wat voor papier worden de prints afgedrukt?

Jouw illustraties worden afgedrukt of Fuego 300 grams papier. Dit is een houtvrij en ongestreken papier met viltmarkering en likstructuur. De zachte lijnmarkering geven een tijdloos karakter aan de prints.

Jouw foto's worden afgedrukt op Fujifilm Digital Professional DP IIGlossy. Het papier heeft een mooie glans en kleurweergave. De glans geeft levendigheid en diepte aan de print. 

 

Wat voor lijsten worden er gebruikt voor de prints?

De lijsten voor de prints hebben een smal en glad profiel van 13mm. De varianten die ik lever zijn in blank eikenhout en zwartgeverfd eikenhout. De lijsten hebben een strakke moderne uitstraling die zowel werkt met 1 print aan de wand maar ook goed tot zijn recht komt met meerdere prints. De lijsten zijn voorzien van echt glas wat de prints helemaal af maakt.